Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ειδική Εκδήλωση για το βιβλίο «Το ποτάμι με τα μαύρα βότσαλα» της Εύας Καραδημήτρη Όψεις του Φανταστικού 2016 – Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου

Ειδική Εκδήλωση για το βιβλίο 
«Το ποτάμι με τα μαύρα βότσαλα» της Εύας Καραδημήτρη

Όψεις του Φανταστικού 2016 – Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου





Τις Όψεις του Φανταστικού αρχίσαμε να τις διοργανώνουμε από το 2011 θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν πανελλαδικό θεσμό για την λογοτεχνία του φανταστικού. Έναν θεσμό που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φίλους των εκδόσεων και της λογοτεχνίας του φανταστικού που έδωσαν και φέτος βροντερό και ενθουσιώδη παρόν, για ακόμα μια φορά, στις εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. 
Μα πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν σε όλες τις πόλεις για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις. Και φέτος οι εκδηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και ήταν επικεντρωμένες σε διαφορετικά κεντρικά θέματα και θα τις συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά αμέσως μετά την εκδήλωση στην Αθήνα με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που θα έρθουν τους επόμενους μήνες! 


Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ
στην Αθήνα θα διοργανωθούν
το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 8.30 το βράδυ
στo POLIS ART CAFE
Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ
ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση το βιβλίο της Άννας Μετσάνη και όλα τα βιβλία του εκδοτικού καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.






Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Όψεις του Φανταστικού! 
Η γιορτή της Λογοτεχνίας του Φανταστικού που έγινε θεσμός!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

19:30 Παρουσίαση του βιβλίου «Το ποτάμι με τα μαύρα βότσαλα»
της Εύας Καραδημήτρη
Στην παρουσίαση θα μιλήσουν για το βιβλίο:
Θα χαιρετήσει ο εκδότης Γιώργος Σωτήρχος.
Θα μιλήσουν η ψυχολόγος Μαρία Λιάπη 
και θα μιλήσουν και θα διαβάσουν οι συγγραφείς Σοφία Ζαρκαλή 
και ο Γιώργος Μπιλικάς.




«Το ποτάμι με τα μαύρα βότσαλα»
της Εύας Καραδημήτρη


Σελίδες: 90
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 9,50 ευρώ
Κατηγορία: Φαντασία, λογοτεχνία του φανταστικού
ISBN-13: 978-618-5002-96-1 


Πέρα από τις τσιμεντένιες πολυκατοικίες, κοντά στα θλιμμένα ποτάμια, σε μια μακρινή ονειροχώρα, μια μοναχική πριγκίπισσα που αναζητά την αγάπη μαζί με έναν μονόκερο με σπασμένο κέρας που επιθυμεί πίσω τα φτερά του, ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες ποτάμι με μαύρα βότσαλα. Εκεί θα τους αποκαλυφθούν πολλά περισσότερα από όσα περίμεναν. Το παρελθόν επανέρχεται στο παρόν τους για να τους ετοιμάσει να υποδεχτούν ένα απρόσμενο μέλλον. 
Για να ταξιδέψεις σε μια ψυχή πρέπει να τη γνωρίσεις καλά. Να ανακαλύψεις το πιο φωτεινό της μέρος, αλλά και τα πιο σκοτεινά της τοπία. Κι όταν θα τη νοσταλγείς κάθε φορά που θα ταξιδεύεις αλλού, κι όταν τίποτα στο σύμπαν δε θα στη θυμίζει, τότε αξίζει να θυσιάσεις τα ουράνια φτερά σου και να κατοικήσεις μόνιμα σ’ αυτή την ψυχή: στη δεύτερη πατρίδα σου.
Αν λοιπόν ένα ποτάμι σε έφερνε αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό, αν σου έδειχνε ποιος πραγματικά είσαι, τι θα έκανες; Μπορεί τελικά η αγάπη και η συγχώρεση να σώσουν και τις πιο σκοτεινές ψυχές;
Καλή τύχη ταξιδευτές… 


Η Εύα Καραδημήτρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε ειδικός προσχολικής αγωγής για ΑΜΕΑ. Εργάστηκε ως παιδαγωγός σε παιδικούς σταθμούς και απασχολήθηκε σε κατασκηνώσεις και ιδρύματα ειδικής αγωγής στην Αττική. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα, στη φύση και στα παιδιά. «Το ποτάμι με τα μαύρα βότσαλα» είναι η πρώτη της συγγραφική απόπειρα, αλλά από παιδί, στην ηλικία των δέκα ετών, είχε ήδη φτιάξει τη δική της ποιητική συλλογή, κόμιξ και τραγούδια. Η καλλιτεχνική της φύση ήταν αρκετά έντονη με έφεση στο τραγούδι και τη ζωγραφική. 




Η σελίδα του βιβλίου στο facebook. Κάντε like στην σελίδα για να έχετε άμεση ενημέρωση για όλα τα νέα σχετικά με το βιβλίο!
https://www.facebook.com/%CE%A4%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%95%CF%8D%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7-231907837145415/


Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές
Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,
universe-pathways.blogspot.com
universe-pathways.gr
universepaths@yahoo.com